!ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!
**** Σε αυτό το blog μερικά από τα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις από άρθρα του διαδικτύου και άλλα είναι προσωπικά tutorial που αναφέρονται σε διάφορα θέματα. Τα παραπάνω έγιναν για ενημέρωση του κοινού και εμπλουτισμό της εκπαιδευτικής διεύρυνσης. Όλα τα άρθρα είναι για εκπαιδευτικούς και μόνο σκοπούς. Δεν φέρω καμία ευθύνη εάν κάποιος αναγνώστης τα χρησιμοποιήσει κακόβουλα. ****

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Αποκτήστε πρόσβαση σε απομακρυσμένους υπολογιστές με ProRAT


Σε αυτό το tutorial θα σας δείξω πώς να εγκαταστήσετε το ProRAT και χρησιμοποιώντας το να αποκτήσετε πρόσβαση με άλλα λόγια να "χακάρετε" απόμακρους υπολογιστές.

Βήμα 1. Πρώτα απ όλα κατεβάστε το ProRAT απο τη σελίδα που δίνεται παρακάτω.

Αφού το κατεβάσετε αποσυμπιέστε το και κάντε το εγκατάσταση. Ο κωδικός είναι "pro".

Βήμα 2. Ανοίξτε το πρόγραμμα και θα σας εμφανιστεί το παρακάτω παράθυρο.



Βήμα 3. Κάντε κλικ στο "Create". Επιλέξτε "Create ProRat Server"

Βήμα 4. Στη συνέχεια βάλτε την IP διεύθυνσή σας έτσι ώστε ο server να μπορεί να συνδεθεί με εσάς (αυτό είναι το λεγόμενο listening). Δεν πρέπει να βάλετε τη διεύθυνση σας χειροκίνητα, απλά μπορείτε να την εισάγετε πατώντας κλικ στον τίτλο και θα συμπληρωθεί αυτόματα. Συμπληρώστε παρακάτω το e-mail σας έτσι ώστε όταν το θύμα σας "μολυνθεί" να σας σταλεί σε e-mail για να σας ενημερώσει.


Βήμα 5. Τώρα ανοίξτε την καρτέλα "General settings". Αυτό είναι το πιο σημαντικό σημείο του ProRAT. Στα κουτιά που εμφανίζονται συμπληρώνουμε την θύρα του server έτσι ώστε να συνδεθούμε μέσω αυτής, τον κωδικό που θα ζητηθεί να εισάγετε όταν το θύμα μολυνθεί, ώστε να συνδεθείτε με αυτό και το όνομα του θύματος υπολογιστή. Όπως βλέπουμε το ProRAT έχει επιλογή για να ενεργοποιούμε/απενεργοποιούμε το firewall των windows. Επίσης βλέπουμε και άλλες επιλογές και ανάλογα με το τι θέλουμε τσεκάρουμε τις αντίστοιχες.


Βήμα 6. Κάνουμε κλικ στο "Bind with File". Εδώ θα έχουμε την επιλογή να δεσμεύσουμε το trojan του server με κάποιο άλλο αρχείο έτσι ώστε να μην αναγνωρίζεται ότι το αρχείο μας είναι ένα κακόβουλο trojan. Μπορούμε να επιλέξουμε μια εικόνα, ένα έγγραφο κειμένου, ένα pdf αρχείο ή οτιδήποτε άλλο θέλουμε.


Βήμα 7. Κάνουμε κλικ στο "Server Extensions" και συνεχίζουμε. Εδώ επιλέγουμε το είδος του κακόβουλου αρχείου που θέλουμε να παράγουμε. Δηλαδή αν θέλουμε να έχει κατάληξη .exe .com .bat κτλ. Συνήθως επιλέγουμε να έχει κατάληξη .exe δηλαδή ένα εκτελέσιμο αρχείο.


Βήμα 8. Κάνουμε κλικ στο "Server Icon" έτσι ώστε να δώσουμε στο αθώο αρχείο μας μια εικόνα.


Βήμα 9. Μετά από αυτό πατάμε "Create server". Το αρχείο μας αποθηκεύεται στο φάκελο του ProRAT. Στη συνέχεια το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να στείλουμε το trojan μας στο θύμα. Όταν το θύμα πατήσει διπλό κλικ για να ανοίξει να δει το αρχείο μας τότε το pc του βρίσκεται υπό τον έλεγχο μας.


Βήμα 10. Τώρα ο hacker έχει στην οθόνη του μια σειρά από επιλογές και μπορεί να κάνει πολλά πράγματα στο pc του θύματος του.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στο συγκεκριμένο παράδειγμα χρησιμοποιούμε την 127.0.0.0 είναι η προσωπική μου διεύθυνση ΙΡ. Για να βρείτε τη διεύθυνση ΙΡ του θύματος θα αναφέρουμε σε άλλα πως γίνεται αυτό.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αυτός ο οδηγός εκμάθησης παρέχεται μόνο για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Δε φέρω καμιά ευθύνη σε περίπτωση που χρησιμοποιηθεί για κακόβουλη χρήση και για εφαρμογή του σε τρίτους χωρίς την συγκατάθεση τους. Κάθε παράνομη εφαρμογή του οδηγού αυτού διώκεται ποινικά από το νόμο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.