!ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!
**** Σε αυτό το blog μερικά από τα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις από άρθρα του διαδικτύου και άλλα είναι προσωπικά tutorial που αναφέρονται σε διάφορα θέματα. Τα παραπάνω έγιναν για ενημέρωση του κοινού και εμπλουτισμό της εκπαιδευτικής διεύρυνσης. Όλα τα άρθρα είναι για εκπαιδευτικούς και μόνο σκοπούς. Δεν φέρω καμία ευθύνη εάν κάποιος αναγνώστης τα χρησιμοποιήσει κακόβουλα. ****

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Βρείτε πληροφορίες για τον οποιοδήποτε!

Σε αυτό το post θα σας δείξω πως μπορείτε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με κάποιον μέσω του email του.

Πάρα πολύ χρήσιμο αν ξέρεις πως να χρησιμοποιήσεις τις πληροφορίες που σου δίνει! Για να το κάνετε και εσείς είναι πάρα πολύ εύκολο απλά γίνεστε μέλος σε αυτή την σελίδα.
Για περισσότερη ασφάλεια θα σας συνιστούσα να χρησιμοποιήσετε ψεύτικο email. Η διαδικασία είναι πολύ απλή απλά Πρώτα γίνεστε μέλος στην σελίδα που είδατε πιο πάνω, Δεύτερον Συνδέεστε στον λογαριασμό email με το οποίο έχετε γραφτεί στην σελίδα, Τρίτον στέλνετε ένα email στο θύμα σας και στο τέλος προσθέτετε .readnotify.com πχ victim@hotmail.com.readnotify.com Μην φοβάστε το .readnotify.com δεν θα εμφανιστεί στο θύμα σας έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να το καταλάβει με τίποτα! Για να πάρετε πληροφορίες θα δείτε ένα email από το email του θύματος σας με όλες τις πληροφορίες του εκεί ή μπορείτε να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο http://www.readnotify.com/ το μόνο κακό είναι ότι μπορείτε να στείλετε μονό 25 email ή να πληρώσετε τι πειράζει όμως όταν λήξει φτιάχνετε καινούριο λογαριασμό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.