!ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!
**** Σε αυτό το blog μερικά από τα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις από άρθρα του διαδικτύου και άλλα είναι προσωπικά tutorial που αναφέρονται σε διάφορα θέματα. Τα παραπάνω έγιναν για ενημέρωση του κοινού και εμπλουτισμό της εκπαιδευτικής διεύρυνσης. Όλα τα άρθρα είναι για εκπαιδευτικούς και μόνο σκοπούς. Δεν φέρω καμία ευθύνη εάν κάποιος αναγνώστης τα χρησιμοποιήσει κακόβουλα. ****

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Κυβερνοεπίθεση του Hacker [PAOK] στην ιστοσελίδα Ελλήνων Δικαστών!

logeion upatras paok greekhackingscene [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ] Κυβερνοεπίθεση του [PAOK] στην ιστοσελίδα Ελλήνων Δικαστών!Νέα ισχυρή κυβερνοεπίθεση με παράλληλη ανάρτηση πολιτικού μηνύματος-προκήρυξης πραγματοποιήθηκε πρίν από λίγο εναντίον της ιστοσελίδας Ελληνων Δικαστών! Συγκεκριμένα μετα απο ενα μικρό χρονικό διάστημα απουσίας, ο γνωστός και ιδιαίτερα “δραστήριος” hacker [PAOK] επανέκαμψε με αλλοίωση της ιστοσελίδας dikastes.gr!
Η ιστοσελίδα dikastes.gr έχει ώς στόχο να υπάρχει άμεση και απρόσκοπτη επαφή μεταξύ Δικαστικών και Εισαγγελέων ενώ ταυτόχρονα παρέχει αντικειμενική, σωστή και γρήγορη ενημέρωση για όλα τα θέματα που απασχολούν δικαστικούς και εισαγγελικους λειτουργούς. Μέλη της ιστοσελίδας είναι Αρεοπαγίτες, <…>
Πρόεδροι Πρωτοδικών, Ειρηνοδίκες, Εφέτες κ.α. από το σύνολο της ιεραρχίας της Δικαιοσύνης.
Σύμφωνα με  ηλεκτρονικό μήνυμα που κοινοποιήθηκε στο SecNews, ο [PAOK] δήλωσε ότι επέλεξε την εν λόγω ιστοσελίδα για να αποστείλει όπως αναφέρει σοβαρό μήνυμα προς τους αρμόδιους αποδέκτες
Όπως διαπίστωσε η τεχνική ομάδα του SecNews, η κεντρική ιστοσελίδα έχει αλλοιωθεί και παρουσιάζει την παρακάτω μορφή αυτή την στιγμή, μετά την παραβίαση της ιστοσελίδας από τον [P.A.O.K]:
dikastes.defacement [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ] Κυβερνοεπίθεση του [PAOK] στην ιστοσελίδα Ελλήνων Δικαστών!
Ο [P.A.O.K] επιθυμεί να ακουστεί, όπως αναφέρει, “η οργή της Ελληνικής νεολαίας για την μη τιμωρία των υπευθύνων για το χάλι που ζούμε”. Επιπλέον εκφράζει τις απόψεις του για την δίκη του Τσοχατζόπουλου που ξεκινά αύριο. Διαβάστε παρακάτω το μήνυμα-προκήρυξη του:

Συνεχίστε το έργο που ξεκινήσατε …..είμαστε μαζί σας!

…και μιλάω για το έργο με τις καταδίκες πολιτικών και μη , που έχουν καταχραστεί δημόσιο χρήμα.
Η κατάχρηση δημοσίου χρήματος θα έπρεπε αυτομάτως να θεωρείται ποινή ισόβιας κάθειρξης, γιατί μιλάμε για τον κόπο μιας ζωής ανθρώπων που ζούνε με ένα μεροκάμματο για 30-35 χρόνια, με την ελπίδα να ανταμοιφθούν οι κόποι τους στα γεράματα παίρνοντας μια αξιοπρεπή σύνταξη .
Όλο αυτό, το οποίο είναι απλώς ένα παράδειγμα από τα εκατοντάδες που μπορώ να σκεφτώ, το έχουν καταστρέψει φθαρμένοι και απατεώνες πολιτικοί που κάποτε πρέπει να ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.
Το χειρότερο από όλα στις εποχές που ζούμε πλέον, είναι πως για την νεολαία, αυτά τα υποκείμενα που θέλουν να ονομάζονται πολιτικοί, έχουν καταστρέψει την ελπίδα που είχε όλη η νεολαία και τα όνειρα που έκανε σπουδάζοντας μια ειδικότητα, με μεράκι να την εξασκίσει μόλις τελειώσει την σχολή του και την έχουν μετατρέψει σε μία άνευ προηγουμένου τρομοκρατία για το “μεροκάμματο”, για ένα κομμάτι ψωμί δηλαδή και να λες “δόξα τω Θεό” που έχουμε μια δουλίτσα και ας δουλεύουμε για ένα κομμάτι ψωμί .
Κατέστρεψαν την έννοια της οικογένειας, είτε όντας μέλος μιας οικογένειας που τα βγάζει πέρα δύσκολα (συνηθισμένο πλέον στις μέρες μας) με καθημερινούς καβγάδες,ψυχολογική κατάσταση στο ναδίρ κτλ. , είτε το να τολμήσεις, γιατί περι τόλμης πρόκειτε την σήμερον ημέρα, να σκεφτείς να δημιουργήσεις μια δική σου οικογένεια σαν νέος άνθρωπος με την υγειή ελπίδα να κάνεις κανένα παιδάκι, να το πας σχολείο, να το θαυμάσεις παίρνοντας μέρος σε ένα αθλητικό γεγονός ή παίρνοντας έναν έπαινο στο σχολείο κτλ.

ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ – ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ

Γι’ αυτό λοιπόν σας παρακαλούμε να μην δείξετε ίχνος οίκτου σε όλα αυτά τα λαμόγια για ότι έκαναν και συνεχίζουν ακόμα να κάνουν στην νεολαία και στους συνταξιούχους που είναι ανήμποροι να αντιδράσουν.
Μη δείξετε ίχνος οίκτου ξεκινώντας από το αρχιλαμόγιο αύριο που ξεκινάει η δίκη του Τσοχατζόπουλου .
Αν ήθελε να είναι σωστή η δικαιοσύνη στις μέρες που βιώνουμε, θα έπρεπε να τους βάλετε ΌΛΟΥΣ φυλακή, και να ξεκινήσουν ΜΕΤΑ οι δίκες για τον καθένα τους. Όποιος θα βρισκόταν αθώος, τότε θα επέστρεφε στην ελευθερία του και όποιος όχι…..Να σάπιζε στην φυλακή με δέσμευση της περιουσίας του και μέχρι 1ου βαθμού συγγένειας. Εννοείτε πως με τους ρυθμούς που οι ίδιοι έχουν επιβάλει στα δικαστήρια, ούτε λίγο -  ούτε πολύ μιλάμε για μια δικαστική διαδικασία που θα πάρει γύρα στα 100 χρόνια για να δικαστούν όλα τα λαμόγια.
Μπορεί να τα παραλέω όντας εξοργισμένος με όλα αυτά, αλλά ΕΣΕΙΣ μπορείτε να κάνετε την υποψηφιότητα στο Ελληνικό κοινοβούλιο να την διεκδικούν  αυτοί που θέλουν να δημιουργήσουν και να αφήσουν υστεροφημία καλή και όχι να την διεκδικούν βουτηρομπεμπέδες και να το έχουν ως επάγγελμα που οι περισσότεροι είναι ανεπάγγελτοι δικηγόροι με πληρωμένα πτυχία στις χώρες πρώην ανατολικού μπλόκ που ήρθαν να μας το παίξουν φωστήρες.

Πιστεύουμε σε εσάς…μην απογοητεύσετε τα παιδιά σας !

Hacked By   [P.A.O.K.]

security3Αξίζει σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε oτι ο [P.A.O.K], υποστηρικτής της Ελληνικής Χάκινγκ Σκηνής όπως δηλώνει, έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης με πολιτικά κυρίως χτυπήματα σε στόχους υψηλού προφίλ, όπως την ιστοσελίδα του Θ. Πάγκαλου, της ΟΝΝΕΔ, του ΕΚΑΒ, του Λιμένος Θεσσαλονίκης καθώς και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης αλλά και εναντίον ιστοσελίδας αξιωματικών των διωκτικών αρχών! Σε κάθε χτύπημά του ο [P.A.O.K] αναρτά μήνυμα αναφορικά με την επικαιρότητα με βολές προς όλες τις κατευθύνσεις.
Στο τελευταίο του χτύπημα, εναντίον της ιστοσελίδας των Ελλήνων Δικαστών διαπιστώνουμε ότι μέσω της κυβερνοεπίθεσης επιθυμεί να στηρίξει και να επιδοκιμάσει (σίγουρα όχι με τον προσφορότερο τρόπο λόγω των νομικών συνεπειών που ανακύπτουν από την κυβερνοεπίθεση) τις ενέργειες των δικαστών αναφορικά με τις καταδίκες πολιτικών και προσώπων που έχουν καταχραστεί δημόσιο χρήμα.
Δεν έχει αποσαφηνιστεί αν ο [P.A.O.K] κατα την διάρκεια της κυβερνοεπίθεσης άντλησε επιπλέον ευαίσθητα ή/και προσωπικά δεδομένα ή αν υπήρχαν τέτοιου είδους δεδομένα διαθέσιμα στην ιστοσελίδα (σ.σ. παρατηρούμε οτι αριστερα η ιστοσελίδα διαθέτει φόρμα για πρόσβαση με username και κωδικό πρόσβασης πιθανόν απο συμβεβλημένους δικαστικούς ή συντάκτες της ιστοσελίδας)
Θεωρούμε ότι  αρμόδια ομάδα διαχείρισης της ιστοσελίδας dikastes.gr πρέπει να προβεί ΑΜΕΣΑ σε έλεγχο της ιστοσελίδας κυρίως για την πιθανότητα διαρροής δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των συμβεβλημένων μελών (ονόματα ή πιθανόν e-mail επικοινωνίας δικαστικών) που πιθανόν έχουν διαρρεύσει από την κυβερνοεπίθεση. Επιπλέον θα πρέπει να διερευνηθεί και να επιδιορθωθεί ΑΜΕΣΑ η αδυναμία που χρησιμοποίησε ο hacker για να αλλοιώσει την ιστοσελίδα και να προσθέσει το μήνυμα-προκήρυξή του.


Δημοσιεύθηκε από SecNews

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.